Grilogles

Grilogles

Viskvalitatīvākās kokogles jeb grilogles tiek ražotas no alkšņa, jo tam ir plāna miza. Iesakām izvēlēties Marienburg grilogles, kas atbilst visaugstākajiem standartiem. To aizdedzināšanai nav nepieciešams lietot uzliesmojošus šķidrumus – ātra aizdegšanās, patīkams un dabīgs aromāts. Arvien lielāku popularitāti gūst "gudrās" grilogles no Smart Charcoal. Tās tiek ražotas no zāģu skaidām, kuras ar inovatīvu tehnoloģiju sapresē briketēs. Briketes speciālā procesā tiek pārvērstas oglēs, kuru blīvums ir lielāks nekā koksnei dabā, tādējādi ievērojami palielinot degšanas ilgumu un pagatavošanas temperatūru grilā un speciālās krāsnīs, kurās tiek gatavots ēdiens. Ja grilogļu maiss nav atvērts, tad tās var glabāt šķūnī vai garāžā. Iepakojuma maisi pasargās ogles no mitruma. Savukārt, ja grilogļu maiss ir atvērts, tad iesakām tās glabāt sausā vietā. Ja ir gadījies, ka ogles tomēr kļuvušas mitras, tās ieteicams novietot saulē vai siltā telpā, kur tās var izžūt. Kad ogles ir izžuvušas, tās atkal var izmantot.





Pata!